2013 és a magyar ekereskedelem

Annak ellenére, hogy Magyarországon kétszámjegyű az elektronikus vásárlások növekedésének üteme minden évben, elmaradása még mindig jelentős a nyugati és egyes ázsiai régiókhoz képest.
2013-ban azonban jelentős változások várhatóak ebben a tekintetben. Megjelenik piacunkon többek között a világ egyik leghíresebb cége az AMAZON, illetve több jelentős bevételel és tapasztalattal rendelkező külföldi cég tervezi, hogy elindítja első webáruházát hazánkban. (Tesco, Auchan, Media Markt)
Az előrejelzések szerint ez az árak csökkenéséhez és az elektronikus kereskedelem további térnyeréséhez vezet majd.

A cikk kelte: 2012-12-13
Vissza a hírekhez

Új hírek

2013.01.16 -
Múlthéten jelent meg a Chome legújabb verziójának bétája, mely igen érdekes újítással próbálja felhívni magára a felhasználók és a fejlesztők figyelmét.
Tovább...
2013.01.15 -
Webáruház tulajdonosok nyilatkoztak egy ismert tech magazinnak arról, hogy mely funkciókat értékelik leginkább a webáruházukba látogató internetes felhasználók. A cikket azoknak ajánljuk, akik már sikeresen üzemeltetnek, vagy szeretnék sikeresebben üzemeltetni webáruházukat.
Tovább...
2013.01.10 -
Mivel cégünk 2013-tól responsive technikával is kiszolgálja megrendelőit, ezért idejét láttuk egy bemutató cikknek. Kattintson, ha érdekli a jövőbe vezető út.
Tovább...