Grafikai munkálatok

 

Speciális grafikai megoldások
Legyen szó online vagy akár offline megjelenésről, tartalomról, széleskörű és változatos grafikai szolgáltatásainkkal rugalmasan alkalmazkodunk ügyfeleink igényeihez. Munkánk során kiemelkedő szerepet kap, hogy a megjelenített média megfeleljen a modern kor követelményeinek. Ez azt jelenti, hogy a megjelenített információt, hatékonyan és felhasználóbarát módon adja át a látogatóknak. Fontos szerepet kap design megoldásainknál a felhasználói felület átláthatósága és annak könnyű kezelhetősége.
Munkánkban mindig a maximumra törekszünk, arra, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek a kézhez kapott minőséggel.
A szolgáltatásaink között biztosan megtalálja az Ön igényeihez és kívánságaihoz legközelebb álló kedvező ajánlatot.

Weboldal, Webshop, egyedi arculat készítés
Legyen szó akár egyszerű, akár komplett weboldalak és webshopok arculatának megtervezéséről, csapatunk mindig arra törekszik, hogy az Ön igényeihez alakítsa és készítse el azt az egyedi 21. századi megjelenést és minőséget, ami kiemeli Önt a vetélytársai közül.
Az oldalak felhasználóbarát kialakításainak következtében Ön biztosra mehet, hogy minden egyes látogatója könnyen eligazodik weboldalán és mindig hozzájut az őt érdeklő információhoz, mégpedig azonnal! Garantáljuk, hogy amint megpillantják  honlapját, mindegy egyes látogatóban egy visszatérő vendéget tisztelhet majd.
Munkáink a legfrissebb trendekhez igazodnak, és a bevált módszerek mellett nem félünk újítani sem.

Logo készítés
A jó első benyomáshoz szükséges egy olyan logó, amely egymagában felhívja a látogató figyelmét, kíváncsiságot ébreszt és könnyen azonosítható. Egy időtálló logó bevési magát az emberek fejébe, és hosszú távon szolgálja cégünk sikerét azáltal, hogy az emberek bárhol és bármikor azonosítani tudják. Legyen szó akár egyszerű betűlogóról, vagy bonyolultabb grafikus logóról, cégünk a maximumot nyújtja, annak érdekében, hogy vállalkozására azonnal felkapják fejüket az emberek.
Ne feledje, a logó már önmagában egy hirdetési forma!

 

Egyéb grafikai szolgáltatások
Széleskörű szolgáltatásaink közé tartozik még a névjegykártya készítés, online, statikus vagy animált banner készítése is. Továbbá vállaljuk offline reklámgrafikák elkészítését.
Mi komolyan gondoljuk, hogy nálunk megtalálhatja mindazt ami sikerre viszi vállalkozását a grafika terén is.

Videó animálás, vágás, effektezés
Szeretne nagyobb hatással lenni a közönségére? Új színt szeretne vinni reklámfelületeibe?
Statikus grafikai illetve előre felvett videóját életre keltjük, hogy még nagyobb benyomást tegyen a látogatóiban.  Bizonyított, hogy a mozgóképes hirdetések, felületek, több látogatót vonzzanak, emelett az eképpen megjelenített információk jobban megmaradnak az emberek fejében.
Legyen szó akár információs megjelenítésről TV felületeken, vagy reklámokról, ezen formája az információ közlésnek nem csak újszerű és izgalmas, de szórakoztatva informál, és vásárlásra ösztönöz. Legyen szó akár kiállítások, konferenciák, klubokban megjelenő mozgóképes tájékoztatásról, a lehetőségek és a felhasználási módjai határtalanok ezen megjelenítési formának.
Előre elgondolt forgatókönyve, vagy elképzelése van? Forduljon hozzánk!

 

Betekintő videós munkáinkból:

 

 

Grafikus szolgáltatásaink és videó szerkesztési áraink:

 

 

 

 

Új hírek

2013.01.16 -
Múlthéten jelent meg a Chome legújabb verziójának bétája, mely igen érdekes újítással próbálja felhívni magára a felhasználók és a fejlesztők figyelmét.
Tovább...
2013.01.15 -
Webáruház tulajdonosok nyilatkoztak egy ismert tech magazinnak arról, hogy mely funkciókat értékelik leginkább a webáruházukba látogató internetes felhasználók. A cikket azoknak ajánljuk, akik már sikeresen üzemeltetnek, vagy szeretnék sikeresebben üzemeltetni webáruházukat.
Tovább...
2013.01.10 -
Mivel cégünk 2013-tól responsive technikával is kiszolgálja megrendelőit, ezért idejét láttuk egy bemutató cikknek. Kattintson, ha érdekli a jövőbe vezető út.
Tovább...