Két új böngésző a láthatáron

A vezető pozícióját kétségbeesetten megőrizni próbáló Firefox egy kifejezetten Ipadra fejlesztett böngészővel lép a piacra 2013-ban. A Neowin arról számolt be, hogy a Firefox Junior néven elkeresztelt böngésző olyan funkciókban lesz igazán erős, amelyekben eddig az Ipad beépített böngészője le volt maradva a konkurenciához képest. További konkrétumokról egyenlőre nincs hír. A piac régi új szereplője nem más, mint a Lycos melynek a mai napig vannak támogatói az internetes felhasználók körében. Böngészőjük újfajta keresési technikát fog alkalmazni a lehető legpontosabb találatok érdekében, elmondásuk szerint még csak tervezési szakaszban vannak, de a végeredmény nagyon intuitív lesz.
A cikk kelte: 2013-01-05
Vissza a hírekhez

Új hírek

2013.01.16 -
Múlthéten jelent meg a Chome legújabb verziójának bétája, mely igen érdekes újítással próbálja felhívni magára a felhasználók és a fejlesztők figyelmét.
Tovább...
2013.01.15 -
Webáruház tulajdonosok nyilatkoztak egy ismert tech magazinnak arról, hogy mely funkciókat értékelik leginkább a webáruházukba látogató internetes felhasználók. A cikket azoknak ajánljuk, akik már sikeresen üzemeltetnek, vagy szeretnék sikeresebben üzemeltetni webáruházukat.
Tovább...
2013.01.10 -
Mivel cégünk 2013-tól responsive technikával is kiszolgálja megrendelőit, ezért idejét láttuk egy bemutató cikknek. Kattintson, ha érdekli a jövőbe vezető út.
Tovább...