Majdnem ingyen honlap!

Wordpress weboldal készítés szolgáltatásunk keretein belül, most bárki igényelhet 25.000 Ft + Áfáért egy korunknak megfelelő kvalitással rendelkező honlapot.
A wordpress a világ egyik legelismertebb és legnagyobb rajongótáborával bíró ingyenes tartalomkezelő rendszere, mely sok millió weboldal alapját képezi szerte a világban.
Megbízható, ingyenes, gyors működésű, fejleszthető és magyar nyelvű verzió is létezik belőle.
Tökéletes választás magánszemélyeknek, vagy akár mikro vállalkozásoknak.
Ha még nem biztos abban, hogy érdemes lenne nagyobb pénzösszeget fektetni  weboldal készítésbe akkor ez a szolgáltatásunk kiváló választás lehet az Ön számára!

Az alábbi linkre kattintva juthat el szolgáltatásunk aloldalára Wordpress/magán site

A cikk kelte: 2013-01-08
Vissza a hírekhez

Új hírek

2013.01.16 -
Múlthéten jelent meg a Chome legújabb verziójának bétája, mely igen érdekes újítással próbálja felhívni magára a felhasználók és a fejlesztők figyelmét.
Tovább...
2013.01.15 -
Webáruház tulajdonosok nyilatkoztak egy ismert tech magazinnak arról, hogy mely funkciókat értékelik leginkább a webáruházukba látogató internetes felhasználók. A cikket azoknak ajánljuk, akik már sikeresen üzemeltetnek, vagy szeretnék sikeresebben üzemeltetni webáruházukat.
Tovább...
2013.01.10 -
Mivel cégünk 2013-tól responsive technikával is kiszolgálja megrendelőit, ezért idejét láttuk egy bemutató cikknek. Kattintson, ha érdekli a jövőbe vezető út.
Tovább...