Miért fontos a SEO?

A Slingshot SEO eredményeit legjobban egy képpel lehet szemléltetni.

 

kattintás-google pozícióEz a kép megmutatja, hogy mekkora különbség van egy kulcsszóra első második harmadik negyedik és ötödik helyen lévő weboldal átkattintási arányai között.

 

A számok tükrében két dologra következtethetünk

- Ha weboldalunk nem szerepel a google keresőjének első öt találata között, gyakorlatilag lemondhatunk a látogatókról.
(ellenőrizze weboldalát, és ha nem elégedett annak pozíciójával, keressen minket elérhetőségeink egyikén)

- Óriási különbség van az első 5 hely között is. A kutatások alapján az első helyen lévő weboldalra látogatók száma majdnem ötszöröse egy ugyanarra a kulcsszóra ötödik helyen lévő weboldalénak.

Soha nem késő felkérni egy SEO szakembert, aki kihozza a maximumot weboldalából, hiszen a helyezéseket nem örökre osztják ki.

A cikk kelte: 2012-12-18
Vissza a hírekhez

Új hírek

2013.01.16 -
Múlthéten jelent meg a Chome legújabb verziójának bétája, mely igen érdekes újítással próbálja felhívni magára a felhasználók és a fejlesztők figyelmét.
Tovább...
2013.01.15 -
Webáruház tulajdonosok nyilatkoztak egy ismert tech magazinnak arról, hogy mely funkciókat értékelik leginkább a webáruházukba látogató internetes felhasználók. A cikket azoknak ajánljuk, akik már sikeresen üzemeltetnek, vagy szeretnék sikeresebben üzemeltetni webáruházukat.
Tovább...
2013.01.10 -
Mivel cégünk 2013-tól responsive technikával is kiszolgálja megrendelőit, ezért idejét láttuk egy bemutató cikknek. Kattintson, ha érdekli a jövőbe vezető út.
Tovább...