"Weboldal tulajdonosként nem tehetem meg, hogy kizárjak 2462000 felhasználót, ráadásul számuk folyamatosan nő, - Mit tehetek?"

Statikus weboldal

Válasszon minket: hiszen 2013-tól Magyarországon az elsők között, minden statikus weboldalt responsive technikával készítünk el: így az Ön weboldala is megnyilik több mint kétmillió mobil felhasználó előtt!

 

 

Statikus weboldalak vagy micrositeok

 

Az interneten található oldalak nagy része ebbe a kategóriába tartozik, olcsóságuk, egyszerűségük, átláthatóságuk teszi ezeket a weboldalakat oly népszerűvé, emellett statikus weboldalunk is hasznos marketingeszköz lehet egy hozzáértő kezében! Cégünk internet marketing bérkolléga szolgáltatásával kihozhatja a maximumot a weboldalából. Részletek itt.

 

 

Statikus weboldal a dreamsitetól


- responsive (minden kijelző méreten tökéletes élmény, legyen akár  tv, akár mobiltelefon)
- több elégedett látogató -> több bevétel a cégnek
- html5 és css3 technikák használata
- gyönyörű letisztul design
- elsőrangú látogatói élmény
- havidíj mentes
- gyorsan elkészül

 


Statikus weboldalaink jellemzője ezen felül, hogy nem rendelkeznek önállóan a tulajdonos által frissíthető tartalomkezelő rendszerrel!

 

 

Kinek ajánlható?


Önnek ajánljuk statikus weboldalunkat, ha

egy gyors 3- 4 aloldalból álló weboldalra van szüksége
egy bemutató oldalra van szüksége, legyen az: nyereményjáték, szolgáltatás, portfólió, termék, vagy akármi más, aminek internetes megjelenést akar biztosítani.

 

 

Ár


Statikus weboldal ára: 80.000 Ft + Áfa
Statikus weboldal akciónk keretein belül a responsive technikát felár nélkül szolgáltatjuk minden kedves megrendelőnek.

 

 

Méret szenléltető

"A weboldalunkra látogató felhasználók több, mint 30% mobil böngészőt használ, és ez a szám napról napra növekszik"

 

Responsive webdesign lényege


Weboldalunk kijelző függetlenné tétele. Ennek a techikának köszönhetően látogatóink mindenféle manapság használatban lévő eszközről böngészhetik weboldalunkat. Ami azért fontos, mert kimutatások szerint több okos eszközt (tablet és telefon) adnak el, mint asztali számítógépet. Ha többet szeretne tudni erről a technológiáról olvassa el cikkünket.
Tovább

 

 

Új hírek

2013.01.16 -
Múlthéten jelent meg a Chome legújabb verziójának bétája, mely igen érdekes újítással próbálja felhívni magára a felhasználók és a fejlesztők figyelmét.
Tovább...
2013.01.15 -
Webáruház tulajdonosok nyilatkoztak egy ismert tech magazinnak arról, hogy mely funkciókat értékelik leginkább a webáruházukba látogató internetes felhasználók. A cikket azoknak ajánljuk, akik már sikeresen üzemeltetnek, vagy szeretnék sikeresebben üzemeltetni webáruházukat.
Tovább...
2013.01.10 -
Mivel cégünk 2013-tól responsive technikával is kiszolgálja megrendelőit, ezért idejét láttuk egy bemutató cikknek. Kattintson, ha érdekli a jövőbe vezető út.
Tovább...