Számítógép beszerzés


Miben számíthat ránk?
Cégünk a Dreamsite Bt vállalja számítógépek, úgymint asztali gépek, notebookok, táblagépek beszerzését kedvező áron.
Emellett elromlott vagy éppen elavult alkatrészei helyett újakat szerzünk be, instalálljuk azokat, hogy rendeltetésüknek megfelelően működjenek.
Egy jól működő számítógépes rendszer alapfeltétele a jogtiszta illetve a friss, nyílt forráskódú
szoftverek helyes megválasztása és használata.
Ön tudja például, hogy irodájában melyik operációs rendszert érdemes használnia, vagy, hogy a jelenlegi generációs böngészők közül melyikkel érdemes nap, mint nap weboldalakat néznie a lehető legnagyobb biztonság és sebesség mellett?


Ideje változtatni, ha az alábbiak közül legalább az egyikkel találkozik otthonában vagy munkahelyén.


  • a számítógépének reagálási ideje drasztikusan lecsökkent
  • bekapcsolás után percekig csak a lemezmeghajtó hangját hallja
  • túl hangosak a gép főbb berendezéseire installált ventilátorok
  • nem tud megnyitni bizonyos fájlokat
  • nem indulnak el bizonyos programok
  • gyakori hibaüzenet

 

Boltból vagy tőlünk?
Természetesen tőlünk. A hardverpiac elég nagy és folyamatosan változnak a körülmények. Itthon bármikor előfordulhat, hogy egy eladó szaktudása kívánnivalót hagy maga után, vagy részlehajló véleményt hallunk tőlük, csakhogy a drágább terméket vigyük haza. Arról nem is beszélve, hogy a boltok áraiban óriási különbségek mutatkoznak. Önnek van ideje végignézni az összes bolt kínálatát, egyáltalán ismeri azokat a boltokat, ahol megbízható szakemberektől vásárolhat kedvező áron? Mi ismerjük Őket.

Ahhoz, hogy elkerülje a csalódást és a felesleges kiadásokat, válasszon minket.
Higyje el van olyan, amikor nem éri meg kockáztatni. Szaktudásunk garantálja a legfrissebb és legmegfelelőbb hardvereket és szoftvereket Önnek az irodájában, vagy akár a nappalijában is.

A megoldás most is mi vagyunk
Segítségünkkel megszüntetheti, vagy éppen elkerülheti ezeket a problémákat. Tanácsainkkal nem csak, hogy hosszú hónapokig megőrizheti számítógépének egészségét, de megtudja azt is, hogyan hozhatja ki computeréből a maximumot.

 

 

 

"Egy irodai gépnek, mindig a maximumot kell nyújtani mind teljesítményben, mind megbízhatóságban, védelemben."

 

Új hírek

2013.01.16 -
Múlthéten jelent meg a Chome legújabb verziójának bétája, mely igen érdekes újítással próbálja felhívni magára a felhasználók és a fejlesztők figyelmét.
Tovább...
2013.01.15 -
Webáruház tulajdonosok nyilatkoztak egy ismert tech magazinnak arról, hogy mely funkciókat értékelik leginkább a webáruházukba látogató internetes felhasználók. A cikket azoknak ajánljuk, akik már sikeresen üzemeltetnek, vagy szeretnék sikeresebben üzemeltetni webáruházukat.
Tovább...
2013.01.10 -
Mivel cégünk 2013-tól responsive technikával is kiszolgálja megrendelőit, ezért idejét láttuk egy bemutató cikknek. Kattintson, ha érdekli a jövőbe vezető út.
Tovább...