webáruház készítésTelefon: +36 20 588 1233 | E-mail cím: info@dreamsite.hu

Professzionális segítség a webáruház készítés világában Önnek is!

 

Idegennek érzi magát a webáruház készítés világában, támogatásra van szüksége?

 • Munkatársaink nem csak ÉRTENEK a szakmájukhoz, de KEDVESEK is, és végig Ön mellett állnak a weboldal készítése alatt, és után is!

 

Minden vágya egy KORSZERŰ, SZÉP, és HATÉKONY weboldal?

 • Szeretjük az ÚJ és HASZNOS trendeket weboldal készítés során.

 

Szeretné, ha egy kézben lenne a cége TELJES online megjelenése?

 • Cégünk az alábbi szolgáltatásokkal várja Önt:

 

 • Weboldal készítés
 • Webáruház készítés
 • Egyedi weboldal szoftverek
 • Grafikai munkálatok
 • Animációs spotkészítés
 • Kereső optimalizálás
 • Linkmarketing
 • Hosting
 • Számítógép beszerzés

 

Ne bízza a szerencsére az eredményt!

Tudjon meg többet!

Lépjen be elégedett ügyfeleink körébe

Feladat: webáruház készítés. "Na, ez az! Erre gondoltunk, csak nem tudtuk pontosan megfogalmazni. Végre minden termékünket fel tudjuk rakni a nettre és nem kell annyi kérdésre válaszolni, ... RÓLUNK MONDTÁK
Feladat: Webáruház készítés. Mindent mi kezelünk az adminba és miután megtanulja az ember a használatát, akkor jön rá milyen változatos és logikus a felépítése. Szinte az ember keze alá dolgozik a rendszer ... RÓLUNK MONDTÁK
Feladat: webáruház készítés. Nagyon jó választás volt Önöket választani. A keresőkben az oldal nagyon jól teljesít, az adminisztrációs felület megfelelően egyszerű. Sok sikert Önöknek is!
RÓLUNK MONDTÁK
e_ugyfel

Webáruház készítés

A legtöbb cégnek igen hasznos a webáruház, hiszen kisebb költséggel értékesítheti a termékeit, mintha azt egy eladón, vagy értékesítőn keresztül tenné. A webáruházak előnye továbbá, hogy eltünteti a területi távolságokat, növeli a vonzáskörzetet, sőt, sok esetben még a határok sem okoznak problémát.

 

Mi elkészítjük Önnek keresőbarát webáruházát, és utána sem hagyjuk magára!

 

A webáruház persze ritka esetben tudja teljesen kiváltani az értékesítőket, azonban a bevételt - alacsony költségek mellett - könnyen megnöveli.

 

Látogatott webáruházat szeretne?

Visszatérő vásárlókat szeretne?

Magas konverziós arányt szerente?

 

A webáruház készítés során a következőkre figyeljen:

 

Legyen KIEMELTEN keresőbarát.

Legyen egyedi arculat.

Jól kategorizálhatók legyenek a termékek.

Lehessen akciózni termékeket.

Legyen lehetőség hírlevél küldésre.

Könnyű legyen frissíteni.

 

Cégünk a webáruház készítéshez saját fejlesztéső szoftvert használ, melynek neve: ShopWinner CMS. A CMS jelentése: Content Management System, azaz tartalom kezelő rendszer. Rendszerünkben nem csak korlátlan számban vihet fel termékeket, de korlátllan kategória rendszert csinálnhat, korlátlan egyéb aloldalt hozhat létre.

 

A webáruház készítés során természetesen figyelembe kell venni, hogy az értékesítés a szempont, azonban a ShopWinner webáruház rendszerünk lehetőségek igen tágak.

 

Webáruház készítés

Mitől jó egy webáruház?

 

Ha a potenciális vásárlók megtalálják a termékeket a keresőkben (pl.: google), ha könnyen tudnak keresni a termékek között, ha egyszerű a vásárlás, akkor a webáruház sikeres lesz! Persze különböző trükkeket, és modulokat vethetünk be, hogy a vásárlás értékét növeljük, hogy a látogatót visszatérésre ösztönözzük, avagy hogy növeljük az úgynevezett konverziós arányt (az az arány, ami megmutatja, hogy hány látogató kell egy darab vásárláshoz).

 

Tekintse meg kínálatunkat, és ha egyedi ötlete van, akkor is tudunk Önnek segíteni!

 

Webáruház készítés során a következők autómatikusan benne vannak az árban:

 

 • Egyedi arculat elkészítése.
 • Kategóriák, termékek importja, egy megfelelő adatbázisból.
 • Maximum 10 aloldal feltöltése.

 

Hatékony webáruház készítés ShopWinner alapokon!

 

 

Új hírek

2013.01.16 -
Múlthéten jelent meg a Chome legújabb verziójának bétája, mely igen érdekes újítással próbálja felhívni magára a felhasználók és a fejlesztők figyelmét.
Tovább...
2013.01.15 -
Webáruház tulajdonosok nyilatkoztak egy ismert tech magazinnak arról, hogy mely funkciókat értékelik leginkább a webáruházukba látogató internetes felhasználók. A cikket azoknak ajánljuk, akik már sikeresen üzemeltetnek, vagy szeretnék sikeresebben üzemeltetni webáruházukat.
Tovább...
2013.01.10 -
Mivel cégünk 2013-tól responsive technikával is kiszolgálja megrendelőit, ezért idejét láttuk egy bemutató cikknek. Kattintson, ha érdekli a jövőbe vezető út.
Tovább...