Webáruház készítés - 69

Legújabb partnerünk egy régóta üzemelő szexuális segédeszközöket forgalmazó webshop újragondolását kérte tőlünk. Ez a webáruház remek példa arra nézve, hogy mennyit dobhat egy régi weboldal megjelenésén egy minimális összegből kivitelezett redesign. Az oldal teljesen megújult külsőleg és talán nem túlzás, ha azt mondjuk, hogy a saját piacán belül a legszebb webáruház vállt belőle, köszönhetően a remekül összerakott háttérképnek és a sejtelmes szineknek.

 

69-hir

A cikk kelte: 2012-10-10
Vissza a hírekhez

Új hírek

2013.01.16 -
Múlthéten jelent meg a Chome legújabb verziójának bétája, mely igen érdekes újítással próbálja felhívni magára a felhasználók és a fejlesztők figyelmét.
Tovább...
2013.01.15 -
Webáruház tulajdonosok nyilatkoztak egy ismert tech magazinnak arról, hogy mely funkciókat értékelik leginkább a webáruházukba látogató internetes felhasználók. A cikket azoknak ajánljuk, akik már sikeresen üzemeltetnek, vagy szeretnék sikeresebben üzemeltetni webáruházukat.
Tovább...
2013.01.10 -
Mivel cégünk 2013-tól responsive technikával is kiszolgálja megrendelőit, ezért idejét láttuk egy bemutató cikknek. Kattintson, ha érdekli a jövőbe vezető út.
Tovább...