Folyamat Ábra

Webfejlesztés

avagy, hogy smint lehetne velünk?

Egy álom weboldal elkészítése rengeteg időt és energiát igényel, mind a megrendelő, mind a kivitelező részéről. Ahhoz, hogy a munka költségeit és a tervezéssel eltöltött időt a minimális szinten tudjuk tartani az szükséges, hogy a megrendelő pontosan tudja, milyen lépésekben készül el a weboldala, illetve, hogy tisztában legyen a saját részével és felelőségével az elkészülési folyamat során.

Az első kontaktus
A megrendelő felkeres minket elérhetőségünk egyikén. Átbeszéljük, hogy mire lenne szüksége a tökéletes weboldalhoz (grafikus megjelenítés, funkciók, büdzsé, szükséges online marketing eszközök) és megbeszélünk egy személyes találkozót.

A személyes találkozó
Nagyon fontos, hogy mindkét fél, felkészülten érkezzen a találkozóra. Ha ez nem történik meg, akkor megvan rá az esély, hogy egy vagy több kérdéskör tisztázatlan marad. Ez könnyen vezethet a project átadásának a csúszásához, idegeskedést és elégedetlenséget generálva.
A személyes találkozó folyamán felvázoljuk az ügyfélnek a lehető legjobb megoldást, alternatívákat ajánlunk fel, vagy éppen segítünk a tervezésben. Röviden: nagyon fontos, hogy a dolgok gördülékenyen menjenek.

A tervezés pillanatai
A megrendelők és a hivatásos webfejlesztők elképzelései egy-egy projectről nem mindig fedik egymást. Ezért a tervezés pillanatai arról szólnak, hogy a két álláspontot addig addig közelítsük egymáshoz, amíg a megrendelő elégedett nem lesz.
A tervezés pillanatai magában foglalják a weboldal arculati munkálatait, a weboldal tartalmi részének lehető leghatékonyabb összeállítását az online marketing szabályai betartásával és a funckiók kidolgozását is.
A tervezési időszak általában egy hetet szokott igénybe venni, azonban speciális igények esetén hetekig is eltarthat.

A weboldal telepítése
Az ügyfél által elfogadott weboldal design és funkciók telepítése a project méretétől függően 2-3 naptól 1 hétig is eltarthat.
Nagyon fontos tudni, hogy ez a munkának egy olyan szakasza, ahol a megrendelőnek már nem ajánlatos változtatásokat igényelnie, hiszen az a költségek és a munka időtartamának növekedésében fog megmutatkozni.

"Ebben a műfajban nincsen helye meglepetéseknek, ezért Mi minden weboldalt pontosan a megbeszéltek szerint adunk át, és a munka befejeztével is számíthat szakembereink támogatására"

 

Új hírek

2013.01.16 -
Múlthéten jelent meg a Chome legújabb verziójának bétája, mely igen érdekes újítással próbálja felhívni magára a felhasználók és a fejlesztők figyelmét.
Tovább...
2013.01.15 -
Webáruház tulajdonosok nyilatkoztak egy ismert tech magazinnak arról, hogy mely funkciókat értékelik leginkább a webáruházukba látogató internetes felhasználók. A cikket azoknak ajánljuk, akik már sikeresen üzemeltetnek, vagy szeretnék sikeresebben üzemeltetni webáruházukat.
Tovább...
2013.01.10 -
Mivel cégünk 2013-tól responsive technikával is kiszolgálja megrendelőit, ezért idejét láttuk egy bemutató cikknek. Kattintson, ha érdekli a jövőbe vezető út.
Tovább...