Weboldal készítés hírek

Itt mutatjuk be Önöknek legújabb projectjeinket, és egyéb cikkeinket. Ezek lehetnek átadás előtt illetve átadás után álló weboldalak, webáruházak, programozási munkálatok, vagy éppen reklámanyagok. Amennyiben munkáink iránt felkeltettük érdeklődésüket, vagy csupán kérdésük lenne weboldal készítés témakörében, keressenek minket telefonon a +36 20 588 1233-as számon illetve, írhatnak e-mailt az info@dreamsite.hu levelezési címünkre.

 

2012.02.10 -
Szeretnénk megosztani Önökkel legújabb befejezett webáruházunkat, mely letisztultságával és élénk színeivel hódit.
Olvassa tovább...
2012.01.28 -
Cégünk sokszor szembesül mikrositeok igényével. Ez a munkánk remek példa, hogyan valósítsunk meg egy mikrositeot gyorsan, lényegre törően.
Olvassa tovább...
2012.01.20 -

Cégünk elkészült legújabb webáruházával. Megrendelőnk egy kontaktlencsékkel foglalkozó vállalkozás volt pontos elképzelésekkel. Egy letisztult és áttekinthető webáruházat sikerült elkészítenünk rövid határidő alatt.

Olvassa tovább...
2011.12.22 -
gyik legkedvesebb partnerünknek készítettük ezt a weboldalt. Célkitűzés a Xilin raktártechnikai és szállító berendezéseket gyártó cég magyarországi bevezetése az online piacra.
Olvassa tovább...
2011.05.11 -
Partnerünknek már korábban is készítettünk autószerelés és motorgumi értékesítés témakörében weboldalt, de eljött az ideje ezek lecserélésére, hogy a jelenlegi igényeknek jobban megfelelhessen a weboldal.
Olvassa tovább...
2011.04.29 -
Ez egy viszonylag összetettebb munkánk. Enné a jármű alkatrész ajánlatkérő oldalnál, nem voltak elegendőek az a rendelkezésünkre álló alap modulok. Némi fejlesztési munkálatok után elértük a célt.
Olvassa tovább...
2011.03.31 -
Új megrendelőnk a Magyarországon méltán híres Edda zenekar volt.
Olvassa tovább...
2011.02.17 -
Állattenyésztési berendezéseket forgalmazó partnercégünk új termékbevezetéshez készítetett új weboldalt. Alap dizájnnak az anya cég weboldalát tartottuk mintának és ezen a vonalon indultunk el.
Olvassa tovább...
2011.01.15 -
Lukács Zsolt, több évtizedes gyógyászati, azon belül is műtősi múlttal rendelkező szakvizsgázott masszőr részére készült ez a weboldal.
Olvassa tovább...
2010.12.03 -
Lassan több évtizede működő szemészeti rendelő, szemüveg valamit kontaktlencse értékesítő cégnek weboldalkészítés. Belvárosban a Nyugati pályaudvar közelében elhelyezkedő Amerikai- Magyar cégnek készült weboldal a régi idejétmúlt és a cég magas színvonalát már nem tükröző weboldal lecserélésére.
Olvassa tovább...
2010.11.28 -
Mára a könyvelés és a könyvelőirodák szinte gyökeresen megváltoztak. Nem csak, hogy nem tudnának dolgozni számítógép és internet kapcsolat nélkül, de jelentősen nagyobb ügyfélkört tudnak kiszolgálni ennek segítségével.
Olvassa tovább...
2010.11.05 -
Hajdani békebeli kis üzletekre jellemző szeretet és hozzáértés fogadja a látogatót ezekben a Soroksári és Kőbányai szalonokban. Mindenki ismer mindenkit, hiszen az üzletek több mit 20 éve állják az idők próbáját.
Olvassa tovább...
2010.10.14 -
Weboldal készítés célja az volt, hogy a Motorsporton belüli utánpótlás nevelő cég online webes megjelenését biztosítsa. Weboldal készítés közben a mozgást visszaadandó merült fel a versenypálya háttérkép alkalmazása.
Olvassa tovább...
2010.09.22 -
Évek óta működő, többnyelvű konferenciák lebonyolításával, német és angol nyelvű tolmácsolással, valamit rendezvénytechnikai termékek forgalmazásával foglakozó cég keresett meg minket egy ízléses letisztult weboldalt elkészítésével.
Olvassa tovább...
2010.07.20 -
Elkészült a palaceconsole.hu webshop. Még nyáron az ősztől ugrásszerűen beinduló videojáték piac kiszolgálására készült és nyílt meg Palaceconsole.hu webáruház a monitorhoz és televízióhoz csatlakoztatható videojátékok webáruháza.
Olvassa tovább...
2010.04.22 -
egújult a weboldalkeszites.com weboldalunk. Szinte minden évben újragondoljuk, és frissítjük weboldalunkat. Így történt ez idén is. Könnyen megtehetjük, hiszen fő profilunk a weboldalkészítés. A saját weboldalkészítés mellett a gazdasági helyzetre való tekintettel újragondoltuk az önállóan frissíthető honlap csomagjainkat is.
Olvassa tovább...
2010.04.21 -

Az Orgopa cég a piacon körülnézve mellettünk döntött, és megrendelte a Business weboldalkészítés csomagot.

Így tehát elindult a weboldal készítés, melyet az arculati munkákkal kezdtünk. Az Orgopa cég targonca szervízeléssel foglalkozik, így színeknek a sárgát és a fémszürkét választottuk.

A weboldalkészítés első szakaszában a domain átirányítást intéztük. Az arculat elfogadása után a rendszer telepítésre került.

Olvassa tovább...
2010.04.20 -

A honlapkészítés fontos célja volt a megfelelő arculat. Vezető színeknek a kéket és a sárgát használtuk, tekintettel a cég meglévő logójára. A honlapkészítés kezdetekor az ügyfélnek nem volt pontos elképzelése, mit szeretne viszontlátni...

Olvassa tovább...
1 2

Új hírek

2013.01.16 -
Múlthéten jelent meg a Chome legújabb verziójának bétája, mely igen érdekes újítással próbálja felhívni magára a felhasználók és a fejlesztők figyelmét.
Tovább...
2013.01.15 -
Webáruház tulajdonosok nyilatkoztak egy ismert tech magazinnak arról, hogy mely funkciókat értékelik leginkább a webáruházukba látogató internetes felhasználók. A cikket azoknak ajánljuk, akik már sikeresen üzemeltetnek, vagy szeretnék sikeresebben üzemeltetni webáruházukat.
Tovább...
2013.01.10 -
Mivel cégünk 2013-tól responsive technikával is kiszolgálja megrendelőit, ezért idejét láttuk egy bemutató cikknek. Kattintson, ha érdekli a jövőbe vezető út.
Tovább...